BlueBlood opnieuw verkozen tot beste hotel-restaurant van Nederland

31 October 2025, 11:32 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Pascale van Reijn

Restaurant BlueBlood in het Hilton Hotel Den Haag heeft bij de World Culinary Awards 2025 opnieuw de titel 'Netherlands’ Best Hotel Restaurant' in de wacht gesleept. Vorig jaar won het restaurant aan de Zeestraat de onderscheiding ook al. De award werd deze keer uitgereikt in Sardinië in Italië.

De World Culinary Awards zijn bedoeld voor restaurants die wereldwijd uitblinken op het gebied van gastronomie, gastvrijheid en totaalbeleving. De onderscheidingen worden toegekend op basis van stemmen van zowel professionals als consumenten.

BlueBlood, waar Japanse en Peruaanse cuisine bij elkaar komen, opende drie jaar geleden en staat momenteel onder leiding van restaurantmanager Andres Nouwen en chef de cuisine Luis Rojas, geboren in Peru. "Deze award is een erkenning voor ons hele team", zegt Nouwen. "Dankzij de creativiteit van Luis en de toewijding van iedereen, van bediening en mixologists tot keukenpersoneel, brengen we samen de unieke BlueBlood‑ervaring tot leven."